Keyless Protector

Let op! Steeds meer auto's worden gestolen door middel van het opvangen van een Keyless sleutelsignaal.

Veel moderne auto’s werken met een keyless entry systeem, waardoor uw auto automatisch ontgrendelt zodra u zich met de sleutel in de directe omgeving van de auto bevindt. Hoewel deze technologie het gebruiksgemak bevordert biedt dit ook de mogelijkheid om op een nieuwe wijze in te breken en de auto zelfs in enkele seconden mee te nemen.

Door het signaal van het keyless entry systeem te versterken kan de dief de auto op afstand openen en zelfs starten. Dit gebeurt door het signaal van de sleutel op afstand te versterken. De vereiste apparatuur is gemakkelijk in een rugzak of koffer te dragen. Hierdoor loopt een auto die keyless te openen is overal risico om gestolen te worden zodra deze geparkeerd staat, of dit nu thuis, op het werk of tijdens een korte stop is. Deze relay attack apparatuur wordt steeds goedkoper en wordt daardoor steeds meer gebruikt. Al vanaf 200 euro kunnen dieven een relay attack apparaat zelf maken.

De criminelen gebruiken draagbare apparatuur om in eerste instantie de autosleutel te lokaliseren. Zodra ze het signaal gevonden hebben gebruiken ze de zogenoemde ‘relay attack’ om het signaal van de autosleutel te versterken.

Het versterkte signaal ontgrendelt uw auto omdat deze ‘denkt’ dat u de auto met uw sleutel benadert. De auto kan hierdoor nu ook zonder problemen starten en wegrijden. Op deze wijze kunnen criminelen in zeer korte tijd uw auto zonder inbraaksporen meenemen.

Voorkom dit en laat uw sleutel ombouwen naar een "slapende" sleutel. Door een speciale techniek zend de sleutel geen signaal meer uit als deze langer dan 3 minuten niet bewogen is.

Kom naar onze winkel en laat uw keyless sleutel ombouwen naar een slapende sleutel. De kosten hiervan is €154,95 per sleutel. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via info@alphensesleutelservice.nl of bellen naar 0172-475219.