Toekomst met Yale

Met alle kennis en ervaringen die Yale in het verleden heeft opgedaan, blijven ze mensen en hun kostbare spullen beschermen.

Onze visie voor Yale is om ons hele erfgoed te herwinnen en het voor de toekomst te hergebruiken. De producten worden ontworpen om de belangrijkste waarden van het merk Yale te reflecteren: het creëren van optimisme, zorg, progressie, betrouwbaarheid en toegankelijkheid en het Smart Living concept is een zeer belangrijk onderdeel van die visie.

Yale Smart Living is ontworpen om jou het leven makkelijker te maken - het geeft je de veiligheid, het gemak en de flexibiliteit die je nodig hebt en is daarnaast ook nog eens enorm gebruiksvriendelijk. Yale Smart Living is een reeks aangesloten, slimme beveiligingsapparatuur, zoals alarmsystemen en digitale deursloten en deurspionnen waarmee je jouw huis en geliefden van bijna overal ter wereld kunt beschermen middels handige en gebruikersvriendelijke apps. Met Yale Smart Living heb je altijd de volledige controle over de beveiliging van je huis.

Yale Nederland